Om os

 

Vi udfører kurer- og specieltransportopgaver i hele Europa. Om det er Haparanda, Palermo eller Vejle, så er det opgaver vi løser med stor præcision - 365 dage om året 24 timer i døgnet.

expressen.dk er en moderne kurérvirksomhed, der prioriterer kvalitet og kundepleje meget højt. Vi vægter gensidig tillid som udgangspunkt for et personligt og tæt samarbejde med alle vore kunder.

expressen.dk har masser af erfaring i transportbranchen, faktisk mere end 10 år, og vi har tilbagelagt flere millioner kilometer på de europæiske veje.

Drejer det sig om pallegods, breve, dokumenter eller pakker, hvor leveringstidspunktet er kritisk, så er det expressen.dk De skal have fat på.

Vores vognpark består af nyrer GPS overvågede vogne, Digital Proof of Delivery (POD), Track & Trace direkte fra expressen.dk. Derudover har vi et tæt samarbejde med andre vognmænd og speditører, så vi i alt råder over mere end 40 biler i Danmark og ca. 225 biler fordelt ud over Europa. Samarbejdet betyder, at vi kan fragte gods i små som store kassevogne 365 dage om året. Vi kan tilbyde alle former for transport ”Road, Air, Sea & Rail”. Vi ønsker, at levere markedets bedste ydelser til såvel gamle som nye kunder – Og vi er kendt for, at leve op til vore aftaler og løfter.

 
 
 
legal notice